Луната е в знак Овен до 21:32ч.  Човек в тези дни

...
Луната е в знак Овен до 21:32ч. 
Човек в тези дни
Коментари Харесай

Ден на пасивност, усамотение и самовглъбяване

Луната е в символ Овен до 21:32ч. 

Човек в тези дни не търпи съществуването на никакви окови. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни. Може да усещате прилив на сила, само че не би трябвало да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло в този момент са елементарно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, нападателни, могат да се държат по-грубо от различен път. Не започвайте да изяснявате връзки, ще стане още по-лошо. Луната в символ Овен психически " прибавя масло към огъня ". Спокойните и уравновесени връзки могат да избухнат във всеки миг с нова мощ. 

Да не се претрупва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се заобикаля носенето на контактни лещи, а в случай че се носят, да не се оставят прекомерно дълго в очите. 

Луната минава в символ Телец от 21:32ч.

Лунен календар: 25 лунен ден от 02:53ч на 13 юни до 03:15ч на 14 юни

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящо време за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Следете знаците денем и ги възприемайте като напътствие за нещо. 

Символ на деня са Костенурката, Два съда с жива и мъртва вода, символизиращи времето, мъдростта, пасивността. Девиз на деня е “Бързайте постепенно ”. В този ден ще съумеят тези, които не бързат. Да се заобикаля всяка интензивност, припряност, суетност. 

Не би трябвало да се стартира нищо ново, само че би трябвало да се приключи започнатото. Да не се вършат нови проекти, да не се хабят непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти. Денят е въздържан, вътрешен, наблюдателен, интервал на самотност, централизация, въображение, себезадълбочаване, повишение на духовността, развиване на чувствителността. Много е добре да го прекарате в уединени размишления, по-добре измежду природата и изключително покрай вода. Денят е обвързван с раджа йога, работа с мислите и съзнанието. Препоръчително е да следите всичко, което чувате през този ден. Добре е да се концентрирайте и да се опитате да спрете вътрешния разговор, да се откажете от всичко празно и суетно.

Душевният свят в този момент е доста уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Дори събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси. 

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят. Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. 

Бързият секс в този момент не се предлага. Подходящ е чувственият и муден секс. Може да създадете сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовна игра да се пие малко алено вино, след това започнете с разпускащ масаж. 

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР